Invester i dine medarbejderes sundhed

Firma fitness i Roskilde

Hvad kan firma træning gøre for min virksomhed?

Bør medarbejdere træne sammen?
Forskning viser, at kolleger, der mødes for at deltage i gruppe- eller teamsport, danner stærkere bånd, hvilket fører til mere effektivt samarbejde på arbejdspladsen.

Aktivitet = produktivitet = fortjeneste
Medarbejdere, der dyrker sport eller træner sammen uden for arbejdspladsen, er bedre i stand til at forholde sig til hinanden.
Når man tilføjer de sundhedsmæssige fordele ved regelmæssig motion, kan det at blive aktiv sammen med dine kolleger, have en positiv indvirkning på den generelle arbejdsindsats.

Regelmæssig træning bidrager til sundheden ,nedsætter stressniveauet og forbedrer søvnmønstre.
Sunde medarbejdere, er ofte mere produktive og effektive på jobbet, hvilket forbedrer teamets effektivitet, forholdet til kollegerne og øger jobtilfredsheden.

Hvad kan Boxlife gøre for min virksomhed?

Det er bevist at motion i arbejdstiden, kan være med til at øge medarbejdernes sundhed og effektivitet samt sænke sygefravær.

Hos Boxlife tilbyder vi holdundervisning til virksomheder, enten i vores store lokaler på Metalvej 7 i Roskilde, eller ude i virksomheden selv.
Vores kompetente undervisere tilrettelægger træningen, så alle medarbejdere kan være med – uanset den enkeltes udgangspunkt.

Hvad koster det?

Hos Boxlife har vi med mange forskellige virksomheder at gøre og alle har deres egen målsætning og størrelse – derfor er priserne også individuelle.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om din virksomheds behov og ønsker – så finder vi sammen en løsning der passer dit firma og dine medarbejdere.

KONTAKT MIG FOR EN UFORPLIGTENDE SNAK

Er du nysgerrig på at vide mere om hvad motion på arbejdspladsen kan gøre for din virksomhed?
Læs nedenstående artikler, ved at klikke på teksten

Kon­kre­te ge­vin­ster ved mo­tion på job­bet // Børsen

Træning i arbejdstiden giver færre sygedage // Fagbladet FOA

Motion i arbejdstiden lønner sig // SDU