CROSSFIT MOMS

Til dig på barsel

CROSSFIT MOMS

Er du på barsel og er det på tide at gøre noget godt for dig selv?

Flere mødre derude, har store planer om at komme tilbage til ‘mit gamle jeg’ efter graviditeten. Det vil vi gerne hjælpe med.

Vores dygtige trænere underviser dig i dagens træning som er tilpasset det niveau, hvor din krop er lige nu.
Du kan mere end du tror, og det er vi klar på at hjælpe dig med!
Her har vi et hold hvor der er plads til dig og din baby, så du kan træne i trygge omgivelser der tager højde for livet som nybagt forældre.

Holdet er for dig som lige har født og/eller er på barsel, men som gerne vil passe din træning alligevel. Derfor laver vi et hold specielt til dig, hvor der er plads til dig – og dit barn!

Du kan medbringe dit barn i barnevogn, eller bygge en hyggelig rede af dyner og puder, lige ved siden af der hvor du træner, så du hele tiden er tæt på.
Vi har stadig fokus på effektiv træning, som er tilpasset det niveau du er på, alt imens der skal være plads til børnene.
Træningen varer 55 minutter som alle vores andre normale hold.
Vi træner en god blanding af cardio, styrke og øvelser med egen kropsvægt.

Vi har fokus på fornuftig styrketræning, der gør din krop stærkere igen, hjælper de delte mavemuskler med at heale og gør hverdagen som mor lettere ved at give dig overskud.

Vi arbejder også med høj puls og konditionstræning, så du kan komme tilbage i form/opretholde formen med træning som din krop har brug for.

Se flere holdtyper
Bliv medlem i dag

Book en gratis prøvetime herunder


1

Første skridt

BOOK EN GRATIS PRØVETIME

Er du i tvivl om BoxLife er det rigtige sted at træne for dig?
Om du er helt ny inden for Crossfit og funktionel træning, eller har prøvet det før, men bare gerne se hvad Boxlife i Roskilde er for et sted, så giver vi selvfølgelig en gratis og uforpligtende prøvetime.

Træneren på dagen får automatisk at vide, at det er første gang du er nede at træne hos os, så der vil blive taget højde for at du er ny. Hele ideen i vores undervisning, er at vi tilpasser træningen til den enkelte hver gang. Om du er helt ny eller helt rutineret.

Book din prøvetime på vores CROSSFIT MOMS hold. Vælg en dag og et tidspunkt i kalenderen her på siden og udfyld dine informationer – så får du en gratis prøvetime!

Lad os springe ud i det

BOOK EN TID HER I KALENDEREN