JUNIOR WOD

For de 11-14 årige

JUNIOR WOD

Vores Junior træning for 11-14 årige, består af Konstant varieredefunktionelle bevægelserudført ved høj intensitet og alle kan være med, uanset niveau og kondital.

De funktionelle bevægelser involverer øvelser der er fundamentale til alt børn gør – trækker, skubber, løber, kaster, kravler, løfter og hopper.

Når træning er defineret som bred, inkluderende og generel, gør det at deltagerne vil blive bedre all-round, og kan bruge det videre i andre sportsgrene.
Derved er CrossFit også et rigtigt godt supplement til f.eks. fodbold, håndbold, svømning, badminton mv.

På vores Junior hold laver laver vi masser af kropsvægtsøvelser, konditionstræning, bruger kettlebells, dumbbells, wallballs og vægtstænger.
Vores workouts vil også forbedre de fysiske kompetencer som cardio, udholdenhed, styrke, fleksibilitet, kraft, hastighed, koordination, smidighed og balance.

På holdene handler det om at have det sjovt, brænde en masse energi af, bruge sin krop og opleve glæden ved at træne sammen med andre unge! Vi bruger en kombination af at øve os på skills, lave workouts og opbygning af styrke og kondition. Strukturen på vores hold er meget lig vores “voksen-hold”. Vi varmer op, går igennem øvelserne og teknikken og til sidst laver vi dagens workout.

Se flere holdtyper
Bliv medlem i dag


1

Første skridt

BOOK EN GRATIS PRØVETIME

Er du i tvivl om BoxLife er det rigtige sted at træne for dig?
Om du er helt ny inden for Crossfit og funktionel træning, eller har prøvet det før, men bare gerne se hvad Boxlife i Roskilde er for et sted, så giver vi selvfølgelig en gratis og uforpligtende prøvetime.

Træneren på dagen får automatisk at vide, at det er første gang du er nede at træne hos os, så der vil blive taget højde for at du er ny. Hele ideen i vores undervisning, er at vi tilpasser træningen til den enkelte hver gang. Om du er helt ny eller helt rutineret.

Book en gratis prøvetime på vores Junior hold.
Vælg en dag og et tidspunkt i kalenderen her på siden og udfyld dine informationer – så får du en gratis prøvetime!

Lad os springe ud i det

BOOK EN TID HER I KALENDEREN