WOD

Workout of the Day

WOD

Holdet der indeholder det hele! Du kommer igennem en masse varierende øvelser og udstyr. En WOD (Workout Of the Day) kan være individuel eller som et hold af to eller flere.

En WOD kan indeholde alt og tilpasses dit niveau.

Vi varmer op sammen og gennemgår grundigt teknikken, hvor træneren har fokus på den enkelte. Derefter udføres dagens workout Du vil få forbedret din styrke, udholdenhed og teknik. Samtidig garanterer vi at det gøres sjovt!

Uanset hvor du er på din crossfitrejse, så lover vi at du kan være med.
Se flere holdtyper
Bliv medlem i dag
Book din gratis prøvetime herunder


1

Første skridt

BOOK EN GRATIS PRØVETIME

Er du i tvivl om BoxLife er det rigtige sted at træne for dig?
Om du er helt ny inden for Crossfit og funktionel træning, eller har prøvet det før, men bare gerne se hvad Boxlife i Roskilde er for et sted, så giver vi selvfølgelig en gratis og uforpligtende prøvetime.

Træneren på dagen får automatisk at vide, at det er første gang du er nede at træne hos os, så der vil blive taget højde for at du er ny. Hele ideen i vores undervisning, er at vi tilpasser træningen til den enkelte hver gang. Om du er helt ny eller helt rutineret.

Du kan booke en gratis prøvetime på det hold der hedder ‘WOD’. Vælg en dag og et tidspunkt i kalenderen længere nede på siden og udfyld dine informationer – så får du en gratis prøvetime!

Hvis du ønsker at prøve et af vores andre specialhold, så er du velkommen til at kontakte os – så finder vi en løsning!

Lad os springe ud i det

BOOK EN TID HER I KALENDEREN