KB forløb-Boxlife hos Tomas Holm Pilsborg

Om forløbet

Kunne du tænke dig vedholdenhed og progression i din træning, med udgangspunkt i kettlebellen?
Så er dette forløb for dig.
Forløbet som varer 16 uger, tager udgangspunkt i én træning om ugen, tirsdag kl. 17:30 og derudover får du én programmeret træning som kan laves 1-2 gange om ugen.
Ligeledes vil der være en Facebook gruppe som kan bruges som platform til udveksling af ideer og til at støtte hinanden i jeres fælles udvikling.
Formålet med det hele er at bygge din teknik op til at blive stabilt “over middel” på alle variationer af kettlebell arbejde, og samtidig bygge en stærk og modstandsdygtig krop i alle basale bevægemønstre.
Øvelserne er delt op i ‘Eksplosives’ og ‘Grinds’. Og outputtet vil være fokuseret omkring power-endurance fra ‘Eksplosives’ og “mine-arme-og-ben-sidder-på-kroppen-og-er-derfor-aldrig-stærkere-end-min-torso” styrke fra ‘Grinds’
Outputtet kan stå alene eller i kombination med anden træning, så som kombineret med “Hjerte-af-elastisk-stål” træning og som support/understøttelse af primær sport eller træningsform, herunder selvfølgelig CrossFit.
Hvis du har nogle spørgsmål, så skriv gerne her. Så er Tomas klar 🙂 !

Praktisk:

Underviser: Tomas Pilsborg
Pris pr person: 899,- pr mdr
Tidspunkt: Tirsdage kl 17.30 / Opstart i uge 32 (Tirsdag d. 10 august 2021)
Max 16 pladser. Du kan reservere din plads direkte her:
Eller log ind på din app på din telefon og vælg ”Køb Medlemskab”.
Vi har mere til jer – Tomas laver et par ”teaser træninger” for jer, så du kan mærke Tomas Pilsborgs kvalitetsundervisning på egen krop og få en forsmag på forløbet.
Derfor er der lavet 2 gratis prøvetræninger som vil foregå Tirsdag d.1 juni og tirsdag d. 15 juni kl 17.30. Disse træninger kan du booke i Flexybox. Alle med alm medlemskab kan booke.
TILBAGE TIL OVERSIGTEN