MASSAGE
En behandling der kombinerer tryk og stryg på tværs af og langs med muskelfibrene. Dette gøres for at få musklerne afspændt og bedre cirkulation i området. Min uddannelse har givet mig en stor vifte af forskellige greb og massageteknikker, heriblandt fysiurgisk massage, akupressur og triggerpunkter.  Jeg går op i at korrigere behandlingen, alt efter dit ønske, så det ikke er hverken for hårdt eller for blidt.

CUPPING
En alternativ og meget effektiv behandlingsform, som via undertryk i en cup skaber bedre cirkulation i bindevævet omkring musklerne. Den forbedrede cirkulation kan afhjælpe spændinger, frigøre affaldsstoffer og give større bevægelighed i et område. Behandlingen kan udføres med forskellige størrelse cupper afhængig af problemstilling og kan bruges statisk eller i bevægelse. Behandlingen er især god, hvis man ikke er så meget til berøring som fx massage, men har brug for afspænding.

ZONETERAPI
Zoneterapi er en alternativ behandlingsform, hvor man skaber balance og stimulerer kroppens systemer, gennem reflekszoner i fødderne. Hvert organ har en tilsvarende reflekszone under foden og ved at stimulere disse, skabes der er en øget blodtilførsel. Dette øger mængden af ilt til kroppens væv, som hjælper på udrensning af affaldsstoffer. Det kan bl.a. være effektivt hvis du oplever problemer med fordøjelsen, hovedpine, væskeophobning, søvnproblemer eller muskelspændinger.

Du kan dog også vælge zoneterapi, fordi du synes det er toplækkert og som en del af velvære for dig.

Book her

Priser

Massage (sportsmassage, fysiurgisk massage, wellness mm.)
30 min. 350,-
45 min. 450,- (fokus på mindre delområde f.eks. øvre ryg el. ryg/lænd/baglår)
60 min. 600,- (fokus på større delområde f.eks. forside eller bagside)
90 min. 900,- (helkropsmassage)

Klippekort til massage
5 klip massage á 30 min. 1.350,-
5 klip massage á 45 min. 1.700,-
5 klip massage á 60 min. 2.450,-

Cupping (traditionel og moderne cupping terapi plus MuscleCup)
45 min. 450,-
60 min. 600,-

Klippekort til cupping
5 klip cupping á 45 min. 1.600,-

Zoneterapi
55 min. 585,-

Book her