MØD TEAM BOXLIFE

Hos Boxlife er vi stolte af at have et stærkt team af dedikerede og dygtige kollegaer.

Hver især bidrager alle med erfaring, forskellige uddannelser og spidskompetencer, som gør at vi kan tilbyde det allerbedste til vores medlemmer.

Mød vores team her.

Hvis du kunne tænke dig at læse mere om den enkelte Boxlifer, så klikker du blot på billedet.

Rune
Ejer, personlig træner og instruktør

Jonas
Ejer

Rune
Ejer

Fie
Ejer

Ditte
In-house happiness manager, web- og marketingansvarlig

Amalie
Massør og zoneterapeut

Emma
Instruktør og receptionist

Jan
Personlig træner, medlemsrådgiver og Social media/SEO manager

Jesper
Instruktør og Personlig træner

John
Receptionist

Jonas
Instruktør og Personlig træner

Lærke
Instruktør

Kenneth
Instruktør

Mathias
Instruktør

Mia
Kostvejleder, Vanecoach, Personlig træner og Instruktør

Sofia
Receptionist

Sofie
Fysioterapeut, Personlig træner og instruktør

Stine
Personlig træner

Tomas
Personlig træner, fysioterapeut og instruktør

Trine
Personlig træner og instruktør

Marie
Instruktør

Til hverdag studerer og arbejder jeg i København, men mit træningshjerte hører til her i Roskilde i Boxlife 

Træning og generelt bevægelse for mig er et frirum. Et sted hvor man glemmer studiet eller arbejdes trivielle forpligtelser for en lille stund, og har det sjovt og hyggeligt med træning og mine træningskammerater 

Jeg er født i 1999. Igennem tiden har dyrket alle de klassiske sportsgrene som barn og teenager, alt fra fodbold til ridning og gymnastisk, i 2016 prøvede jeg selv CrossFit for første gang og var vild med stemningen og især træningsformen fra dag 1. Derfra har jeg indkorporeret CrossFit uanset hvor jeg trænede, både i de boxe der var omkring mig lokalt og i almindelige fitnesscentre. 

I 2020 kom jeg til Boxlife som medlem og Boxlife er bestemt et sted hvor fællesskabet kan mærkes lige med det samme! 

 i 2021 tog jeg på Gymnastikhøjskolen i Ollerup og uddannede mig til personlig træner, jeg har brugt uddannelsen siden privat og her i Boxlife som instruktør, hvor jeg stræber efter at gøre lige præcis din træning god, udfordrende, sjov og ikke mindst til dit frirum fra hverdagen med nye som gamle træningskammerater ! 

Jeg glæder mig til at se dig og træne med dig