TILBAGE TIL OVERSIGT

DITTE HOLM
Ass. Box manager, web- og marketing ansvarlig
Inhouse happiness manager

Mit navn er Ditte og jeg er assistant box manager, samt web- og markedsføringsansvarlig i Boxlife.
Derudover har jeg den fantastiske titel “Inhouse happiness manager”, som betyder at det er min fornemmeste opgave at Boxlife’s medlemmer er glade for at være hos os.

Jeg er en af dem der har gået hele mit liv uden at dyrke nogle former for sport. Typen der prøvede badminton af i 3 måneder og ikke kunne holde interessen.
Og så gjorde jeg det samme med fodbold.
Jeg har også betalt mange penge i løbet af årene til diverse fitnesscentre, uden at være den der sled på deres udstyr det mindste.

Tilbage i 2015 blev jeg introduceret til CrossFit og har ikke set mig tilbage siden.

Det jeg elsker ved CrossFit, er at træningen er så alsidig. At lige meget hvor dygtig du bliver – er der altid ting du kan forbedre.
Det er en fantastisk følelse hver gang man gennemfører et træningspas, og man kan ofte skrive nye successer i bogen.
Så selvom man gang på gang synes det er virkelig hårdt at være i en workout, så glæder man sig til at stå foran tavlen igen dagen efter.

Du kan finde mig i Boxlife de fleste dage på ugen – enten som et snakkehoved i receptionen, bag min computerskærm eller inde på gulvet til træning.

Udover at jeg er en nørd bag skærmen som sørger for at vores hjemmeside er opdateret og de sociale medier bliver passet, elsker jeg at arrangere sociale arrangementer i boxen, så du kan godt forvente fester med gennemførte temaer, sjove udendørstræninger og fredagsbar!