TILBAGE TIL OVERSIGT

EMMA
Instruktør og receptionist

Mit navn er Emma og jeg er holdinstruktør og receptionist i Boxlife. Fra tidligere har jeg en erhvervsuddannelse som Skov- og Naturtekniker. I skrivende stund læser jeg fysioterapi og vil være færdiguddannet i januar 2023.

Jeg har været forbi en del forskellige hobbyer og sportsgrene; ridning, yoga, jagt og skydiving, for at nævne nogle. Crossfit mødte jeg første gang i 2014, da jeg gik på Skovskolen. Det gik godt i spænd med det fysisk krævende og varierede arbejde jeg lavede. Senere stødte jeg ind i det igen, da en kammerat trak mig med ned i Boxlife, noget jeg er meget glad for i dag!

Noget af det sjoveste (og sværeste) med CrossFit er at de uendelige variationer af ting man kan lave! Jeg synes det er fedt når jeg kan bidrage til at deltagerne på holdene lærer noget nyt, uafhængigt af hvilket niveau de er på. At undervise på holdene lærer også mig en hel masse, så det er en kæmpe win-win!

Udover de almindelige WOD´s har jeg også Mobility som består af en blanding af udstræk, styrke, balance og koordination. 

I Crossfit, og hverdagen i øvrigt, møder man mange situationer hvor man både skal ud i en

yderstilling og være stærk på samme tid. Det skal trænes på lige linje med kondition og styrke, og det er det vi arbejder med. Mobility er for alle, hvad enten man er stiv som et bræt eller hypermobil!

Så kom og træn med mig på mine hold. Jeg vil glæde mig til at undervise dig og give dig en god oplevelse.