TILBAGE TIL OVERSIGT

ESBEN
Instruktør og Personlig træner

Ekspertiser:

– Konditionstræning
– Kropsvægts styrketræning (Gymnastisk) og fleksibilitetstræning
– Helhedsorienteret sundhedsvejledning via styrketræning

Om Esben:

Esben er personlig træner med fokus på at folk skal lære at træne, fremfor at blive trænet. Esben har siden 2011 undervist i CrossFit, gymnastisk styrketræning, vægtløftning og meget andet. Konditionstræning er vigtig, uanset om du er eliteatlet eller den gennemsnitlige dansker. Kredsløbet er fundamentet for et langt og sundt liv, et liv, der kan holdes til en masse bevægelse! Han har ekspertise indenfor gymnastisk orienteret styrketræning såsom; håndstand, kropshævninger, pushups, fleksibilitet etc. Esben brænder af at hjælpe mennesker med at opbygge redskaberne til at varetage deres egen sundhed gennem intelligent træning og viden om kroppen.

Udover personlig træning og undervisning, er Esben i gang med at uddanne sig til læge og bruger alle sine vågne timer på at blive klogere på hvordan den menneskelige fysiologi hænger sammen.

Udover Boxlife:

Esben er lidt af en amatørhåndværker. Han bruger meget af sin fritid på kreative gør-det-selv projekter og har fx. bygget sit eget træningsstudie i baghaven under nedlukningen i 2021. Hvis en ting kan bygges selv frem for at købe den, eller at nogle andre ordner det – så er det målet!

Du er altid velkommen til at kontakte Esben for at høre om mere om hvad han kan hjælpe dig med.