TILBAGE TIL OVERSIGT

JAN SWENSSON
Personlig træner, medlemsrådgiver og Social media/SEO manager

Mit navn er Jan og er født wayyy back i 1977.

Vigtigst af alt, så er jeg far til Matti og en golden retriever, Aila, som ofte er at finde i centeret.

Du vil også kunne møde mig som underviser på holdene fra tid til anden, men ellers sidder jeg også på kontoret og lægger store planer for dig og Boxlife med resten af teamet.

Jeg er indbegrebet af en sportsnørd. Da jeg var 4 år gammel, fik jeg et par fodboldstøvler på og det var min evige kærlighed. Udover at spille i en klub, så spillede jeg i gården, i haverne og i skolegården og da jeg var på det højeste spillede jeg i 2. division, som dengang var landets andenbedste række.

Dog kunne jeg ikke lade andre sportsgrene være, så i mange år dyrkede jeg også tennis, løb et par marathon, boksetrænede og så meget andet.

Siden 2017 har jeg specialiseret mig i atletikken og dyrker sprint, som er 100m til 400m. Det har resulteret i mange mesterskaber for gamle mænd. Min brede erfaring inden for idræt gør mig i stand til at lære fra mig og forstå de krav der stilles til dit mål.

Så det lå jo i kortene at give min egen glæde til sport og bevægelse videre til andre. Derfor har jeg lært af nogle af de bedste inden for træning og omgiver mig nu med de bedste, så du får den meste opdaterede viden.

Min holdning er, at træning skal give mening og være sjovt. Så derfor vil jeg altid søge en træningsform der giver mening for dig.

Træning handler ikke kun om at blive hurtigere, stærkere og tabe sig.

Det handler for de fleste af mine klienter om livskvalitet, hvad enten det handler om at lege med sine børnebørn, at kunne gøre rent i sit eget hus igen, at føle sig tiltrækkende eller bare lære at træne for sin sundheds skyld.

Har du et brændende ønske om at blive bedre til en sport, tabe dig, eller bare blive stærkere… Så vil jeg elske at hjælpe dig.