TILBAGE TIL OVERSIGT

KENNETH
Instruktør

Jeg er fra årgang 1980 og har trænet CrossFit omkring 9 år og har fungeret som instruktør omkring 8 år.

Jeg har trænet og været aktiv hele mit liv. Fra jeg var 6 år til jeg var omkring de 30, var det Taekwondo, der tog det meste af tiden. Men jeg har siden soldatertiden også styrketrænet. Da jeg fandt CrossFit, var der ikke nogen vej tilbage – Jeg var hooked fra dag et.

Jeg underviser fordi jeg kan li’ det!

Jeg har igennem det meste at liv fungeret som træner/instruktør. Fra mine teenageår og op til omkring de 30 år var det taekwondo. Jeg har der undervist både børn, unge og voksne.

Jeg underviser fordi det er hyggeligt!

Jeg arbejder til dagligt i et stresset miljø og CrossFit er en total modpol og er med til at skabe balance på øverste etage.

Der er altid glade og positive mennesker i Boxen.

Professionelt har jeg siden 2005 arbejdet i Kriminalforsorgen. Ud over det daglige arbejde, fungerer jeg også her som instruktør for kollegaer. Her er det dog ikke CrossFit, men konflikthåndtering, fysisk såvel som teoretisk.

Privat har jeg været gift med Heidi siden 2004 og vi har en dreng (Aksel), som lige er rendt ind i teenageårene.. Sidst men ikke mindst tæller familien også en staffordshire bullterrier, som til tider lystrer navnet Congo.