TILBAGE TIL OVERSIGT

LÆRKE
Instruktør

Hej, jeg hedder Lærke 

– træning og bevægelse gør mig glad og giver mig energi og det prøver jeg at give give videre når jeg underviser 🙂

Jeg underviser primært på morgenhold, og springer ellers til som vikar i ny og næ, når det kan passe ind med familielivet.

Jeg er født i 1980, og er nået dertil hvor træning, udover at det gør mig glad, også er en nødvendighed, for at min krop kan holde til et inaktivt lederjob, og så pludselige indskydelser som at anlægge ny have, bygge en carport, eller deltage i et 5km løb med barnet. 

Uden træning får jeg ondt i ryggen, bliver lettere ’stresset’ over arbejdsopgaver, har kortere lunte overfor børnene, og kan ikke uden problemer lige flytte et skab eller tømme kælderen for bedstefar.

Træning skal, i mine øjne, give os en krop og et sind, der giver os mulighed for at lave lige det vi har lyst til i hverdagen – giver os overskud/energi. Så det har jeg fokus på i min undervisning. 

Jeg har undervist siden 1997 i forskellige former for sport og træning, og har uddannet flere hundrede undervisere og personlig trænere indenfor crossfit og fitness. 

Sport har frem til midten af mine 30’erne fyldt meget i mit liv, også på højt niveau – en god blanding af gymnastik, roning, triathlon, trail-løb og crossfit. Så blev jeg mor og tiden er siden blevet prioriteret lidt anderledes. Men træning og bevægelse har stadig en høj prioritet i mit liv, da det gør mig glad.

Idag hygger jeg mig primært med lidt rytmisk gymnastik, og så hopper jeg på crossfithold i Boxlife 2-5 gange om ugen. 

Jeg har trænet crossfit on-off siden 2008.

Jeg er vild med at undervise!

Det er en fornøjelse at hjælpe folk med deres træning og se dem udvikle sig – blive stærkere, mere mobile, få en stærkere kropsbevidsthed og dermed mestre sværere og sværere øvelser, blive mere selvsikre i deres fysik – og så er det den bedste energi og glæde der opstår i rummet under en træning, man blive helt glad i låget 🙂

Håber vi ses