TILBAGE TIL OVERSIGT

SOFIE AHLGREN
Instruktør og personlig træner

Halløj!

Mit navn er Sofie og jeg er instruktør og personlig træner i BoxLife.
Udover det, så er jeg i gang med at læse til fysioterapeut.

Jeg har selv trænet crossfit siden 2017 og jeg har elsket det lige siden! Jeg har altid godt kunne lide at være aktiv, men ikke på den måde, at det har holdt mig til én fast sportsgren som jeg har fortsat med. Gymnastik, svømning, dans, badminton osv., jeg har været det hele igennem – men er aldrig helt blevet fanget af noget det.
Så startede jeg i fitness og begyndte også at løbe en del – det fangede mig, og det blev hurtig en del af min hverdag. Og på et tidspunkt så var det, at jeg faldt over en crossfit-bootcamp, som jeg tilmeldte mig – ret uvidende om hvad det var jeg gik ind til.
Dog har det været en af de bedste beslutninger jeg har taget – for jeg har været forelsket i crossfit lige siden!

Dét jeg b.la. elsker ved sporten, er at det for mig, er en blanding af både dygtiggørelse og råstyrke, men også leg og sved på panden. Ikke nok med at det er fedt at få sin puls så højt op nogle gange, så det nærmest ringer for ørerne og få personlige rekorder i forskellige løft – så er det ligeså meget det sociale aspekt i crossfit. Et socialt aspekt, som ikke findes nogen andre steder, som i fitness fx.
I crossfit får du altid en hive five med på vejen, et “kom så, du ka’ godt!”, grin og gode snakke. Alle snakker med alle, helt uafhængigt af niveau og alder. Og præcis dét, ikke? Dét er meningen med det hele! Og grunden til at jeg har tabt mit hjerte til crossfit.

Jeg har altid synes det har været sjovt at lære de ting jeg kan videre og fra mig. Så derfor er det nu blevet min mission, at få alles øjne op for hvor sjovt og fedt crossfit er!

Jeg glæder mig til at vi ses.