TILBAGE TIL OVERSIGT

SOFIE AHLGREN
Fysioterapeut, Instruktør og personlig træner

Kort om mig, så har jeg selv trænet crossfit siden 2017. Jeg tror næsten ikke, at jeg nogensinde har kedet mig under en træning siden jeg startede på crossfit. Der er altid noget nyt, spændende og sjovt at lære – og man kan ALTID blive bedre og rykke sig. Det er især også dét, som jeg synes er sjovt ved mit arbejde, at være med til at få folk til at rykke sig og lære dem ting, som de måske aldrig havde troet at de kunne.

Jeg betragter mig selv som virkelig privilegeret – for jeg ELSKER mit arbejde. Jeg kan få lov til at lave det, som jeg brænder allermest for, og så samtidig kunne kalde det mit arbejde.

Jeg brænder for at hjælpe mennesker med at blive klogere på deres egen krop og sind, både gennem træning, men også gennem snak omkring hvorfor vores kroppe nogle gange opfører sig som den gør, især i forbindelse med smerter.

Min tilgang til træning og bevægelse er, at vi ikke skal være bange for at bevæge os – for vores kroppe er designet til, at alt hvad kroppen kan, må den. Og vi kan ofte, meget mere end vi lige tror. Det er selvfølgelig nemmere sagt end gjort, især hvis man går og er plaget af smerter, og herunder længerevarende smerter. Derfor er det også en af mine vigtigste opgaver, at uddanne mine klienter og give dem redskaber til, at kunne tackle og forstå deres egne smerter, så de på sigt kan ende med at blive smertefri.