Instruktør

Efter flere år som konkurrencesvømmer og konkurrencelivredder, besluttede Caroline for 8 år siden at være mere aktiv på landjorden og startede derfor på CrossFit, som hun har været bidt af lige siden. Hun har trænet side om side med mange af os, i rigtigt mange år efterhånden. Så vi er rigtigt glade for, at hun nu er en del af teamet.
Caroline elsker som en af de få burpees og lange udmattende cardio workouts, men kan også godt lide at (forsøge) at løfte tungt. Generelt har hun elsket at bevæge sig siden de spæde teenage år og sport og træning har altid fyldt meget. Derfor er der altid højt humør når Caroline får lov til at træne og/eller undervise andre glade træningstosser.
Caroline er uddannet kandidat i idræt fra Københavns Universitet og arbejder til daglig som projektleder i Dansk Svømmeunion med blandt andet svømme eventen TrygFonden Christiansborg Rundt.
Siden teenageårene har Caroline undervist børn, unge og ældre i svømning, først foreningsregi og sidenhen på universitet og idræt i gymnasiet.
Gennem studietiden har Caroline være aktiv kystlivredder, kystlivredderinstruktør og kursusleder og har ved flere lejligheder deltaget ved VM og EM i konkurrencelivredning.
Caroline er 38 år, bor i Roskilde og har to børn på henholdsvis 2 og 6 år, som flere gange har været med til CrossFit – både i og uden for maven
Tilbage til oversigt