Online træning

– Træningsprogrammer, personlig opfølgning og skræddersyet træning, uanset hvor du er!

Hvad får du ud af vores online træning?

Når du har et personligt træningsforløb hos BoxLife, får du tilknyttet en personlig træner som er det perfekt match til dig, ift. de ønsker og behov du har. Dette gælder også for vores personlige træning!
Vi har lavet online træning siden vi åbnede, så det er ikke et nyt tilbud. Vi har god erfaring med det og vores klienter er rigtigt glade for det.  Du får præcis det samme som i et alm. personligt træningsforløb – dog uden den fysiske kontakt.

Fordelen for dig, er at det kan gøres billigere og at du kan træne med og vi kan følge dig, uanset hvor i verden du befinder dig. Der er ugentlig opfølgning med din træner, hvor I taler sammen på telefon, skype, zoom, mail eller andet. Det som fungerer bedst for dig.

Kom i dit livs bedste form, med et personligt forløb fra BoxLife.

Et online forløb indeholder:

 • Opstartsmøde/samtale. Inklusiv interview og afdækning af din situation, ønsker og mål.
 • Ugentligt eller månedlige personlige programmer, alt efter behov
 • Ugentligt opfølgning med din træner, så vi sikre os, at vi er på rette vej og holder motivationen høj
 • Øvelsesbeskrivelser og gennemgang med din træner, så du sikre korrekt teknik
 • Mulighed for kostvejledning og kostplaner
 • Grundig gennemgang af hvordan du selv kan følge med, i din fremgang og resultater
 • Ugentligt rapportering og sparring med din træner pr mail
 • Fri mailkorrespondence

8 grunde, til at vælge et online træningsforløb hos BoxLife

 • Højtuddannede personlige trænere med mange års erfaring
  Vores trænerteam består af fagligt stærke trænere, som har mange forskellige baggrunde. Dette gør os i stand til, at imødekomme næsten ethvert behov for personlig træning. OM det er vægttab, styrketræning, konkurrence træning, kostvejledning, teknik, løbe træning, genoptræning eller blot passion for træning. Og meget mere!

 • Det bedste match!
  Vi har mange års erfaring i at matche klienten op, med den rigtige personlige træner. Når du skal have en personlig træner, skal du ikke blot have ”en personlig træner”.
  Du skal have din personlige træner. Her er der både behov for et match af mindset, profesionelle kompetencer og personligheds match. Din træner bliver din mentor, som skal følge din udvikling over tid. Derfor er det rigtigt match vigtigt! Med vores store forskellighed af personlige trænere, kan vi hjælpe dig med at finde det rigtige til dig.

 • Skræddersyet træningsprogram
  Træningsprogrammerne bliver altid udarbejdet nøje til dit nuværende niveau. Om du er begynder eller øvet. Vi forstår vigtigheden af at individuelt program og lægger mange kræfter i at ramme rigtigt. Så vi sikre din fremgang, undgår skader og skaber struktur i din træning. Med en målrettet plan, vil det være hurtigere at nå til dine mål!

 • Personlig og realistisk tilgang til kost
  Er du på udkig efter en kostplan/kostvejledning, for at optimerer din performance, tabe dig, tage på eller andet. Så er det vigtigt at lave en plan, som holder i længden.
  Vi tager udgangspunkt i hvordan du spiser nu, hvad der virker for dig og hvad du finder svært. På den måde, kan vi sammen lave en plan, som passer ind i dit liv og din hverdag.

 • Ugentlig opfølgning og sparring med din træner
  Når du starter forløb op med din træner, vil der altid være mange spørgsmål. Senere i forløbet, vil der være behov for tilpasninger, i takt med at vi kommer nærmere dine mål. Derfor er der behov for dialog og tilpasning.
  Vi forventer en ugentlig opdatering fra dig, så vi kan følge din udvikling øje og tilpasse. Endvidere har du mulighed for at stille uddybende spørgsmål og få ekstra hjælp. Det er vigtigt for os, med et godt samarbejde.

 • Online træning – døgnet rundt
  Du får tilsendt dit program hver uge/måned alt efter aftalen, og du vil have adgang til dit materiale hele tiden. Du må også frit stille spørgsmål til dine programmer og træning ved at sende en mail. Din træner svare altid hurtigst muligt!
  Mange klienter benytter sig også af, at filme deres træning / bestemte øvelser. Så din træner kan give feedback og korrektioner på din teknik.

 • Et forløb hos os, er et samarbejde!
  Vi forstår at vi arbejder med mennesker. Så når vi starter et samarbejde med dig, er vi klar over at andre ting kan spille ind i din træning. Studiet, arbejdet, familien, ”livet” som byder på bump osv. Disse småting er ikke forhindringer, men blot elementer vi skal være opmærksomme på og tilpasse vores træning/hverdag efter!
  Har du massere af overskud, så er vi klar med fuldt fokus på din træning. Kræver livet fokus andre steder, så står vi klar med tilpasset træning, så vi kan holde kursen lettest muligt og undgå at give op eller drukne i dårlig samvittighed.
  Vi tager hånd om din træning!

 • Nå i mål med dine ønsker!
  Vi tager dig i hånden fra start til slut. Indholdet af forløbet, bliver bestemt i et samarbejde mellem dig og din træner. Vi støtter dig hele vejen, følger op på dig hver uge og står altid klar til at hjælpe. De fleste klienter vi træner med, bliver hos os i meget længe!
  Vi hjælper dig i mål – og videre mod nye!Træning hos BoxLife er intet quickfix, men en livsstil. Kom i dit livs bedste form – og bliv der!

Pris for personlig træning

Vores online forløb kører på månedsbasis (via PBS og uden binding). Ved ikke at have en fast slutdato kan vi lade samarbejdet fortsætte så længe det giver mening. Vi opnår dine mål i et tempo der passer dig – og hvis vi får lyst til nye udfordringer. Så er du sikker på, at vi har tid til at hjælpe dig!

Kvalitetssikring for et godt forløb:
For at sikre en høj kvalitet af vores forløb og at vi hele tiden kan leve op til dine forventninger til os, har vi brug for nogle ting fra dig:

 • Ugentligt update
  Som skal indeholde alt hvad der er vigtigt for din træning. Dette aftaler du med din træner. (F.eks. søvn, kostvaner, træning)

 • Vær ærlig!
  Hvis ugen har været hård. Træningen ikke er gået som du håbede på, arbejdet kræver fokus eller andet. Så gør os opmærk på det.

 • Send os videoer fra din træning
  Din træner fortæller hvordan du gør.
  En god hovedregel er, at sende 1 video af hver individuel øvelse du skal lave til en start. Så vi kan sikre os, at du gør det korrekt.

 • Brænder du inde med spørgsmål eller mangler noget fra os?
  Så spørg! Det er derfor, vi har vores ugentligt update. Vi vil gerne være sikre på, at du forstår dit program og er glad for vores samarbejde.

ONLINE FORLØB

1.250 kr./md.

Oprettelse 250 kr. (engangsbetaling)

Betaling via PBS (uden binding)

BOOK DIT FORLØB NU