Open Gym // FAQ

← TILBAGE TIL OVERSIGT

Der er Open Gym tider alle dage fra 0530-2230. Dog er der enkelte undtagelser, hvor begge sale bliver brugt til undervisning – her vil der ikke være mulighed for at booke Open Gym i appen. Tjek altid hjemmefra om der er ledigt, så du ikke kommer forgæves.

Det er MEGET vigtigt at melde sig på Open Gym og hold i SportSolution – ligemeget om det er på kl. 0530 om morgenen, i primetime eller efter mørkets frembrud.
Det er vigtigt af to grunde:
  • Vi SKAL overholde retningslinjerne for hvor mange der er i de to sale ad gangen.
  • I tilfælde af at et af vores medlemmer skulle blive smittet med COVID-19, SKAL vi kunne se hvem der har været i boxen på samme tid, så alle bliver informeret og smittekæden brudt.

Hvis du ikke kan se et bestemt tidsrum i appen, er det enten fordi at alle pladserne er booket eller fordi begge sale er optaget af undervisning.

Man kan desværre ikke stå på venteliste på Open Gym. Tjek derfor altid i SportSolution, om en plads skulle blive frigivet. Man skal melde fra 2 timer før.

Du kan booke to timer i træk på Open Gym. Men book kun to timer, hvis det er nødvendigt.

Ja, du skal tjekke din ind på Open Gym for at undgå at få en bøde. Du tjekker ind med dit medlemskort på scanneren ved døren.

Når du scanner dit kort, bliver du tjekket ind på alle dine bookede ‘hændelser fra scanningstidspunktet og 3 timer frem.

Du skal afmelde din Open Gym tid, senest 2 timer inden start.
Det er desværre ikke muligt for os at afmelde dig manuelt, da systemet låser bookingen når der er mindre end 2 timer til “hold”start.