Om personlig træning

Personlig træning er træning der er 100% skræddersyet til dig, uanset hvad dine målsætninger måtte være. Vi er alle unikke og alle har både forskellige forudsætninger samt mål for vores træning. Når du er i fokus, er der mulighed for at rykke dig på en helt anden måde, end du ville kunne gøre på egen hånd. Ofte vil en målrettet indsats, med den rette træning, endda kræve mindre træning end du tror!
Hvordan forløbet bliver sat sammen, aftaler du direkte med din træner – så det matcher dine behov og passer til din hverdag.

Hvorfor personlig træning?

Personlig træning bør overvejes, fordi det giver dig et skub i den retning du ønsker at din træning skal gå. Hvad enten du har en skade du ønsker at genoptræne, blot har brug for at blive holdt til ilden og opretholde motivationen, eller har mere specifikke ønsker såsom forbedret styrke, vægttab, vægtløftning, gymnastic eller få sat struktur på din træning. Herunder kan du se nogle punkter, om hvad personlig træning kunne gøre for dig.

Hvem kan have gavn af personlig træning?

Stort set alle kan have gavn af en personlig træner. Når du træner med en træner, 1 til 1, har du mulighed for at få direkte feedback, på alle dine bevægelser og de spørgsmål du måtte have. Du lærer meget om kroppen og træning, så din egen træning på lang sigt også bliver optimeret.

Endvidere hjælper det mange, at få lavet et skræddersyet træningsprogram, hvor man hele vejen har en privat sparringspartner, der retter din træning til undervejs, så det hele tiden matcher dit nuværende niveau og sikre forbedring.

Desuden føler mange en vis form for ’commitment’ til deres træner, hvilket hjælper enormt meget på at holde en høj motivation under hele forløbet og give den mere gas til træningen.

  • Mere energi og overskud i hverdagen

  • Blive stærkere, hurtigere og bedre

  • At blive smerte/skades fri

  • Vægttab og opstramning

  • Genoptræning efter sygdomsforløb

  • Lære nye øvelser hurtigere

  • En sundere krop

  • At (gen)finde motivationen til træning

  • Forbedre din teknik i specifikke øvelser

Hvad er prisen for personlig træning?

Prisen for personlig træning, kan variere meget alt efter dine behov.
Som udgangspunkt koster personlig træning i BoxLife:

1 time – 650-850 kr.

Specielt forløb? – Kontakt os

Hvis du ønsker personlig træning, så kontakt os. Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige træner til netop dine behov.
Det gode match mellem træner og klient er vigtigt og det hjælper vi dig meget gerne med at finde.

Du kan få en gratis og uforpligtende samtale med os, hvor vi taler om dine ønsker, motivation og tanker omkring træning.
Vi gør meget ud af at lære dig rigtigt at kende, så vi med sikkerhed kan sætte det rette match op og hjælpe dig i mål.

Klik her for at booke en gratis og uforpligtende samtale