Regler for booking

af hold og selvtræning under Corona

Boxlife har nu åbent for udendørshold og Open Gym.

Vi følger selvfølgelig Regeringens anbefalinger til enhver tid, derfor er der også nogle regler som alle skal sætte sig ind i, inden man træner med hos Boxlife.

Generelle regler for booking af hold og selvtræning:

1. Du kan framelde dig en booking 2 timer før på eftermiddags- og aften hold, 12 timer før på morgen- og weekend hold.

2. Du må kun dukke op til din booking, hvis du har en plads. Dette er for at sikre os, at vi ikke overstiger forsamlingsforbuddet.
Så hvis du står på venteliste, må du altså ikke dukke op og håbe på at der bliver en ledig plads.

3. Husk at gøre din underviser opmærksom på at du er kommet til holdet, så vi kan fremmøde dig. Hvis du glemmer dette, så kontakt os på mail straks. Dette skal gøres inden kl 23.59 samme dag. Herefter låser systemet.

4. Der er ingen adgang til boxen, ud over når du henter udstyr. Omklædning og toiletter er lukket.

Yderligere information om booking af selvtræning:

1. Husk at overholde tiderne. Der er 10 minutter til skiftet mellem OPEN GYM tider og der må ikke trænes i dette tidsrum.
Dette tidsrum er til at forlade området og gøre plads til de næste.  Vi må ikke være 10 personer samlet, ej heller ved skiftet.

2. Det er kun tilladt at selvtræne i de tidsrum som står i SportSolution eller hvis en træner skriver i BoxLife Community, at det er muligt at træne i en periode.

3. Husk at du kun må booke ét af de selvtræningstidspunkt pr. dag. Booker du begge tider, vil du modtage en bøde for den ene.

4. Du kan booke helt frem til 10 minutter inden “hold start” men du skal framelde dig 2 timer før det starter, hvis du er forhindret.

Regler for selvtræning

 • Begræns brugen af udstyr, så vi ikke fylder mere end nødvendigt. Ryd op løbende og ikke først når din session er slut.
 • Tag kun det udstyr ud du skal bruge nu, ryd det op inden du går til næste punkt i din træning. 
 • Undgå at dele udstyr. Det er tilladt i et vist omfang, hvis man bor sammen, er kærester/gift eller en fast træningspartner. Dog skal udstyret stadig sprittes af hver gang det skifter hænder. Undgå derfor hurtige makker WODS. Men I kan f.eks. godt dele et squat rack, hvis stangen tørres af mellem sæt/skift. 
 • Alt udstyr skal sprittes af inden og efter brug. Dette gælder også hvis nogen skal overtage dit udstyr.
 • Udstyr må kun benyttes hvis det er tørvejr. 
 • Undgå at svine med sprit og papir. Både ift. oprydningen, men også forbruget.
 • Hold 2 meters afstand til alle andre.
 • Alt udstyr skal stå på måtter. Måtterne skal rengøres. Der står en støvsuger til rådighed hvis den er meget beskidt og ellers skal den naturligvis sprittes af når den sættes på plads.
  OBS: Det gælder alt. Også skiver, stænger, maskiner mv. Intet står direkte på jorden.
 • Aldrig mere end 10 personer af gangen (inklusiv træneren). Andre restriktioner fremgår i SS. 
 • Hvis du dukker op for at træne og der er 10 personer, så må du ikke opholde dig i nærheden af BoxLife. Du er nødt til at forlade stedet og prøve igen senere.
 • Ingen adgang til resten af boxen. Toiletter, omklædning og receptionen er no-go. Medbring derfor drikkevarer hjemmefra og tag gerne et håndklæde med til træningen.
 • Soundboks kan benyttes til træningen udendørs. Max 30% volume! Indoor mode only. Så vi kan passe på vores naboer !
 • Udstyr der må bruges:
  Alt, som ikke skal bruges af en personlig træner eller en hold instruktør. Men husk at passe på det og at alt skal stå på måtter.

Udstyr må ikke tages ud når det regner – det kan det desværre ikke tåle. 

 • Er du i gang med din træning og der skal til at være et ONLINE hold. Så må du gerne træne videre, hvis udstyret ikke er i brug. Der er dog ingen adgang ind i boxen imens ONLINE holdet kører. Så du kan ikke hente nyt udstyr og ej heller sætte noget på plads. Der må du vente, til at holdet er slut.
 • Er du syg? BLIV HJEMME!
 • Når du er færdig med din træning, må du gerne ”hænge ud” og hygge. Vi sætter pris på det sociale – MEN! Kommer der nogen og vil træne, så er du nødt til at vige pladsen straks.

Vis igen hensyn til naboerne og alle som ønsker at træne.