Er du gravid, og vil du gerne kunne fortsætte din træning eller starte træning under din graviditet, og føle dig tryg ved træningen?
Samt blive klogere på din krop og træning efter fødslen.
Så er dette forløb for dig!
Forløbet tager udgangspunkt i én træning om ugen, tirsdage kl. 16:30 og derudover får du én programmeret træning som kan laves 1-2 gange om ugen.
Ligeledes vil der være en Facebook gruppe som kan bruges som platform til udveksling af ideer og til at støtte hinanden i jeres fælles udvikling.
Formålet med det hele er at gøre jer trygge ved fortsat træning, ved at snakke om mulige tilpasningerne på holdene eller egen træning. Samt hvordan du kan holde dig stærk frem mod fødslen når crossfit, styrketræning eller anden sport måske bliver for krævende.

De fælles træninger 1x ugen vil være bygget op om en fælles træning, hvor vi snakker om tilpasning til jer hver især, samt træningen vil indeholde basis styrketræning, så vi kan vedligeholde det sammen!
Træningen varer 60min.
Samtidig snakker vi om træning af mavemuskler under (og efter) graviditet, hvordan vi holder vores core og stabiliserende mave/ryg muskler stærke, selvom “almindelige” maveøvelser bliver udfordrende.
Forløbet kan stå alene, men kan også bruges som supplement til anden træning eller sport, feks. crossfit.
Hvis du har nogle spørgsmål, så skriv gerne her. Så vil Trine svare, så alle kan følge med 😃
Praktisk:
Underviser: Trine Svolgaard Vissing

Kort om Trine. Trine er uddannet fysioterapeut og personlig træner og har de seneste år hjulpet mange kvinder med at blive stærke!

Pris pr person: 899,- pr mdr
Tidspunkt: Tirsdage kl 16.30 / Forventet opstart i uge 33
Varighed: 8 uger af gangen (der kan altid forlænges med 8 uger, skulle dette ramme termins dato, har du mulighed for at være med igen efter fødslen, for at give dig den bedste start på træning)
Max 16 pladser.

Lyder det som noget for dig?
Du kan skrive dig op til info via følgende link. Så tager vi en snak om forløbet er noget for dig og hvordan Trine kan hjælpe dig godt i gang!
https://bit.ly/3eyAlvp

TILBAGE TIL OVERSIGTEN